Posao

Kao jedna od vodećih kompanija u sektoru obnovljivih  izvora energije u Srbiji, Netinvest je uvek zainteresovan za saradnju sa sposobnim ljudima, željnim  učenja i spremnim da se suoče  sa mnogobrojnim i raznovrsnim izazovima inženjerskog života.

Ukoliko dobro poznajete engleski (poželjno i ruski), znate da radite na računaru, imate radno iskustvo, i povrh svega, želite da radite u okruženju koje nudi stalno usavršavanje i napredovanje, pošaljite nam svoj CV  i prateće pismo.

Ukoliko ste iskusni inženjer elektrotehničke, građevinske ili druge inženjerske struke i zainteresovani ste za povremene poslove – pošaljite nam pismo očekivanja, CV sa pratećim sertifikatima i preporukama i mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko budemo imali otvorenu poziciju u okviru projekta u kome ste posebno stručni.

 

CV i prateća dokumenta pošaljite na career@netinvest.rs sa naznakama „zaposlenje“ ili „saradnja“, u zavisnosti od kategorije u koju verujete da spadate. Ukoliko prepoznamo potencijal za saradnju na obostrano zadovoljstvo - konktaktiraćemo Vas u najkraćem roku.

 

TRENUTNO IMAMO OTVORENO MESTO ZA PROJECT MANAGER ASSISTANT POZICIJU; DETALJE MOŽETE PREUZETI SA SLEDEĆEG PDF DOKUMENTA:

PMA

 
 
 
Linkovi
linkedin
facebook
twitter
 
Partneri
 
Kontakt

Subscribe to our mailing list