O namaNetinvest je nastao sad već daleke 1992. godine. Svoju karijeru započeli smo radeći na baznim stanicama, onda kad je mobilna telefonija na ovim prostorima bila tek u povoju. Kako smo se oduvek trudili da budemo na začelju tehnoloških promena u regionu Naš fokus se polako proširio sa telekomunikacija na energetiku i građevinarstvo, a zatim i konsalting.

Poslednjih godina smo posebnu pažnju posvetili takozvanim obnovljivim izvorima energije. Možemo se pohvaliti da je upravo Netinvest projektovao, realizovao i priključio na energetsku mrežu Srbije prve solarne elektrane. Takođe smo instalirali stanice za merenje vetroptencijala na preko 50 lokacija u regionu.

Od svog nastanka koristimo svaku priliku da se suočimo sa izazovima koje donose novi tehnološki trendovi. U skladu sa time i našom sveprisutnom željom da budemo prevodnici napretka, Netinvest, takođe nudi svojim korisnicima napredne tehnologiju u vidu takozvanih „pametnih kuća“ – Smart House. Kontrola aparata, svetla, nadzora u domu ne mora da zavisi od udaljenosti od prekidača, već da li je instalirana odgovarajuća aplikaciju na klijentovom telefonu, tabletu ili kompjuteru.

Naša misija je da svojim klijentima uvek pružimo usluge na najvišem nivou za Netinvest, klijent je na prvom mestu. A kako se veliki deo našeg delanja odvija u sektoru obnovljivih izvora energije, svakako stremimo promovisanju i omogućavanju „zelenijeg“ način života koji se ne kosi sa maksimalnom udobnošću naših klijenata. 

 
 
 
Linkovi
linkedin
facebook
twitter
 
Partneri
 
Kontakt

Subscribe to our mailing list