Netinvest na 32. Savetovanju za velike električne mreže - CIGRE 2015

22.05.2015.





 

Srpski nacionalni komitet Međunarodnog saveta za velike električne mreže CIGRE Srbija i ove godine organizovao je Savetovanje, na kome je učešće uzela i naša kompanija Netinvest. 32. Savetovanje za velike električne mreže – CIGRE, održano je na Zlatiboru, od 17. do 21. maja 2015. godine.

Savetovanje se održalo pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike, JP Elektroprivreda Srbije i JP Elektromreža Srbije. Cilj tradicionalnog skupa jeste da se javnosti predstave najnovija znanja, tehnička iskustva iz oblasti proizvodnje, prenosa i potrošnje električne energije i pokaže spremnost stručnjaka da odgovore na izazove koji se u ovom trenutku postavljaju pred elektroenergetski sektor.

CIGRE su i ove godine okupile veliki broj stručnjaka i onih koji se bave proizvodnjom i distribucijom električne energije, kao i zaštitom životne sredine, kako iz Srbije, tako i iz zemalja regiona. Netinvest je održao prezentaciju naučnog rada na temu Aspekti zaštite životne sredine u procesima proizvodnje električne energije iz energije vetra. 

Prezentaciju ovog rada možete preuzeti ovde.

 
 
 
Linkovi
linkedin
facebook
twitter
 
Partneri
 
Kontakt

Subscribe to our mailing list