Netinvest promoviše razvoj vetroparkova u regionu

02.03.2015.





U organizaciji Elektroprivrede Republike Srpske u Trebinju i Elektroprivrede hrvatske zajednice Herceg Bosne u Mostaru, Netinvest je održao prezentaciju iz oblasti vetroenergetike krajem februara 2015. godine.

Prezentacije su izazvale veliku zainteresovanost kod prisutnog auditorijuma i otvorile zanimljiva pitanja i diskusije. Prvenstveni cilj održanih prezentacija bio je razmenjivanje iskustava iz vetroenergetike u regionu u cilju efikasnijeg sagledavanja i prevazilaženja eventualnih problema u toku razvoja vetroparkova.


Težište prezentacije bilo na prikazu primena naprednih CFD tehnologija u kratkoročnim i dugoročnim prognozama proizvodnosti el. energije kod vetroparkova, koje su komercijalno dostupne putem prvoklasnog softverskog paketa WindSim.


Razmenom iskustava i formiranjem kvalitetnih partnerstava sa javnim preduzećima i privatnim kompanijama iz Srbije i Bosne i Hercegovine, Netinvest nastavlja da aktivno deluje u sferi popularizacije i praktične primene vetroenergetike u regionu.

 

Prezentaciju mozete preuzeti ovde.

 
 
 
Linkovi
linkedin
facebook
twitter
 
Partneri
 
Kontakt

Subscribe to our mailing list