Energetska efikasnost



Racionalna upotreba energije je simbol energetske efikasnosti - energetske potrebe se svode na manju meru, ali jedino ukoliko ne ugrožavaju komfor u stambenim objektima, odnosno proizvodnost u industrijskim postrojenjima. Netinvest poseduje značajno iskustvo u građevinskom sektoru a naročito na polju eksploatacije obnovljivih izvora energije tako da ovo polje ne predstavlja nepoznanicu.

U skladu sa propisima na snazi, posedujemo inženjere energetske efikasnosti. Kao kompanija možemo izaći u susret svim potrebama klijenata kada je u pitanju energetska efikasnost - od konsaltinga, preko optimizacije projektnih rešenja pa do izrade elaborata energetske efikasnosti.

Uz navedeno možemo se pohvaliti da smo registrovani konsultant evropske banke za rekonstrukciju i razvoj EBRD te da naši klijenti imaju mogućnost refundiranja sredstava uloženih u povećanje energetske efikasnosti.

Da biste videli Rešenje Ministarstva građevinarstva i urbanizma da Netinvest ispunjava uslove za izdavanje sertifikata o energetskim svojstvima objekata visokogradnje - kliknite ovde.

 
 
 
Linkovi
linkedin
facebook
twitter
 
Partneri
 
Kontakt

Subscribe to our mailing list